Over Arkro IT

Arkro IT is een gedreven, no-nonsense organisatie die zich richt op het leveren, ontwikkelen en onderhouden van zowel oude als nieuwe oplossingen.

Onze focus

Onze focus is zeer eenvoudig: “het laten werken van uw automatisering”. Hoe complex een oplossing ook kan zijn, het moet operationeel blijven om uw bedrijfsproces zo optimaal mogelijk te kunnen voeren. Vanuit deze focus denkt en werkt Arkro IT.

Wat maakt ons anders?

Arkro IT werkt volgens een proactief model. Wij denken en werken zoals we dat noemen “vooruit”. Al tijdens de keuze voor een oplossing of het ontwerp van de software wordt al een inschatting gemaakt over mogelijke toekomstige wijzigingen. Hierdoor kunnen we sneller inspringen op gewenste wijzigingen in de omgeving. Onze methodiek garandeert de continuïteit en betrouwbaarheid van uw bedrijfsproces.

Voor de installatie

Arkro IT hanteert het zogenaamde OTAP-principe. Ontwikkeling, Testen, Acceptatie en Productie worden in achtereenvolgende stappen doorlopen. Hierdoor bent u er zeker van dat de oplossing doet wat beloofd is en komt u niet met uw productieomgeving in de problemen.

Goede banden zorgt voor betrouwbaarheid

De relatie met onze klanten blijkt vaak familiair te zijn. Wij weten vaak in “2 woorden” waar en wie zich achter een computer bevindt. Arkro IT heeft deze band ook met de meeste van haar leveranciers. De relaties die Arkro IT duurzaam heeft opgebouwd hebben direct resultaat voor de veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit van uw bedrijfsproces.

Doelgroep

Arkro IT richt zich met name op het MKB en overheden.


   

Contact

Arkro IT
De Panoven 25
4191GW Geldermalsen
+31 (0)345-767075 (9:00-17:00)
info@arkro-it.nl
KVK: 52717976
BTW: NL129955085B01