Geautomatiseerd magazijn

 

Bij het uitvoeren van vele orders worden er nog wel eens fouten gemaakt. De verkeerde artikelen worden gepakt of naar de verkeerde klant verzonden.

Bij dit project hebben we de klant voorzien van een applicatie op scanners (draaiend op Windows Mobile) waarmee de standaard handelingen gecontroleerd kunnen worden. Op deze manier kunnen de personen in het magazijn sneller de orders lopen, krijgen ze een melding als ze de verkeerde artikelen gepakt hebben en worden de gelopen orders doorgevoerd naar het order-registratiesysteem.

 

Bijkomend voordeel is dat met een kleine aanpassing op deze software ook voorraadcontroles uitgevoerd kunnen worden zodat ten allen tijde bekend is wat de stand van zaken in het magazijn is en er geen overtollige voorraad is (of misgegrepen wordt omdat de artikelen toch niet aanwezig blijken te zijn). Deze controle heeft bij de klant geleid tot de procedurewijziging waarbij jaarlijks een grootschalige controle uitgevoerd moest worden door 50 personen, deze zelfde actie nu maandelijks op segmenten wordt uitgevoerd terwijl de werkzaamheden gewoon doorgaan. En dit met slechts 10 personen.

Geen gesloten magazijn meer omdat er een inventarisatie plaats moet vinden én minder mensen nodig in het magazijn om de fouten en pieken af te vangen.

Zo wordt automatiseren besparen.

Documentgeneratie

Geautomatiseerde documentenflow voor overheid en grotere organisaties.

Winkelmanagement

Onderhoud van bedrijfskritische software terwijl de leverancier geen support meer levert.

Begeleiding en opleiding

Een stagnerend project door een team wat niet goed samenwerkte.


   

Contact

Arkro IT
De Panoven 25
4191GW Geldermalsen
+31 (0)345-767075 (9:00-17:00)
info@arkro-it.nl
KVK: 52717976
BTW: NL129955085B01